fbpx

Naš Blog

How turning likes invisible is changing Instagram?

Šta nam donosi ukidanje lajkova na Instagramu?

Osvrt na najnoviju promenu na Instagramu u svetu i kod nas Lajkovi na Instagramu kakve smo do sada poznavali polako odlaze u prošlost od kako je ova društvena mreža počela sa skrivanjem prikaza broja lajkova delu korisnika širom sveta. Test je počeo u sedam zemalja, prvo u Kanadi a naknadno je u ovaj test program uključeno još 6 zemalja...

Digital Marketing Dictionary – part 3

Rečnik digitalnog marketinga - 3. deo

Kao nastavak prethodna dva bloga, pred Vama je treći, poslednji deo rečnika digitalnog marketinga. Bez obzira da li se profesionalno bavite marketingom ili nemate dodirnih tačaka sa ovom delatnošću, današnja pismenost podrazumeva i razumevanje osnovnih pojmova digitalnog marketinga.

Digital Marketing Dictionary – part 2

Rečnik digitalnog marketinga - 2. deo

U prethodnom blogu, podelili smo sa Vama najosnovnije reči i izraze iz našeg rečnika vezanog za digitalni marketing. U ovom blogu nastavljamo sa objašnjenjem pojmova iz ovog sveta i objašnjavamo Vam pojmove vezane za vebsajt i kreiranje istog. Ukoliko Vam neki pojmovi i dalje nisu jasni ili smo ovde izostavili neke koji Vas posebno interesuju, slobodno nas kontaktirajte.

Digital Marketing Dictionary – part 1

Rečnik digitalnog marketinga - 1. deo

Vrlo često nas klijenti pitaju šta znače odredjeni pojmovi iz izveštaja koje im šaljemo. S’ obzirom da se digitalni marketing razvija veoma brzo u poslednje vreme, svakodnevno se javljaju novi pojmovi koje ljudi van sveta digitalnog marketinga ne razumeju. Zato smo odlučili...

Počnimo nešto novo.
Javite nam se!

Imate pitanje ili predlog? Ili jednostavno želite da ćaskamo na neku zanimljivu temu? Započnite razgovor tako što ćete nam poslati poruku: