fbpx

U kojoj meri tradicionalni marketing utiče na brend u eri digitalnog marketinga?

 

Svi živimo u eri digitalnih tehnologija. Kako se svet godinama unazad razvijao u pravcu digitalizacije, digitalni marketing je kao novi vid prezentovanja Vaših usluga i proizvoda na tren preuzeo vodeću ulogu pri kreiranju brenda. O velikoj pobedi digitalnog u odnosu na tradicionalni marketing više možete saznati ovde.

Ono što u ovom blogu želimo da istaknemo je i dalje veliki uticaj tradicionalnog marketinga i njegova primena bilo da prezentujete Vaš usluge i proizvode na nekom sajmu, organizujete neki dogadjaj ili jednostavno spremate neko lepo iznenadjenje za Vaše (buduće) poslovne partnere u vidu poklona za Novu Godinu.

Osim onog prijatnog mirisa novog kožnog notesa koji odiše elegancijom, prednosti marketinga putem reklamnog materijala su višestruke:

  • Izbor dizajna koji možete prilagoditi Vašem već postojećem brendu

Na Vama je samo da zamislite to što želite. Mi možemo uraditi sve što Vaša mašta može da iskreira. Bilo da želite USB flash drive ili želite duksericu sa vašim logotipom, mi smo tu da napravimo praktično rešenje.

  • Izbor štampe pri izradi materijala koja pravi razliku

Kvalitetna štampa je sinonim za naš rad. Perfektno dizajnirana hemijska olovka, sa Vašim logotipom i kvalitetnom štampom, dovoljna je da privuče pažnju sagovornika već na prvom poslovnom sastanku! Ovo je detalj o kome brinu samo veliki igrači, da li ste Vi jedan od njih?

  • Učvrstite postojeća i izgradite nova partnerstva kroz lični kontakt

Obradujte vaše poslovne partnere lepim i korisnim poklonom za Novu Godinu. Bilo da je to sat, bežični punjač za mobilni telefon ili nešto treće – pokloni su uvek dobar izbor za jačanje poslovnih veza. Ako Vam treba ideja kojim to luksuznim poklonima možete obradovati svoje saradnike – naš tim je uvek tu da pomogne.

  • Spojite tradicionalni i digitalni marketing

Kao idealan spoj savremene tehnologije i kreativnog pristupa tradiciji, na reklamnoj majici možete odštampati QR kod koji će ljubitelje online komunikacija lako usmeriti na Vaš sajt. Interesantan način da povežete inovativnost i najklasičniji vid reklame - zar ne?

Ključna stvar koju ne smete zaboraviti pri odabiru reklamnog materijala jeste da upravo njegov kvalitet i stil određuju u velikoj meri osećaj u onome kome je isti namenjen. Zbog toga izbor reklamnog materijala, dizajn, kreiranje i izradu istog trebate prepustiti specijalizovanoj agenciji koja će Vas voditi kroz svet tradicionalnog marketinga.

Throne agencija Vam nudi veliki izbor reklamnog materijala (katalog), kao i kompletan dizajn pripreme za štampu. Spremni dočekajte predstojeće praznike i na vreme pripremite vaš reklamni materijal.

Za više informacija o našim uslugama kao i o ceni istih, kontaktirajte nas već danas.